Website designed by © Digivision bvba

Dakwerken en dakrenovatie

U kan ons steeds contacteren voor een vrijblijvende offerte via email op

info@dakwerkenmeynen.be of telefonisch via

014/31.15.93

Het dak is niet alleen bepalend voor het uitzicht van je woning, het dak heeft ook tal van andere functies: het moet waterdicht zijn, de neerslag (regen, sneeuw, hagel) afvoeren, isoleren, bestand zijn tegen tijdelijke lasten en goed vastzitten aan het gebouw zodat het bestand is tegen zware stormen.


De meest bekende materialen bij dakwerken zijn keramische en betonnen dakpannen, natuurleien en kunstleien, en dakpanplaten van metaal of van aluminium.

Dakwerken en meer....

- Een onderdak beschermt het eronder liggende isolatiemateriaal,  moet water tegenhouden maar laat damptransport toe vanuit de isolatie en de onderliggende ruimte. Een goed onderdak moet dus waterdicht zijn, maar mag niet dampdicht zijn.


- Dakisolatie. 1/3 van de warmte verdwijnt via het dak. Je dak isoleren is dus noodzakelijk als je je energieverbruik wilt verminderen. Dankzij de belastingvoordelen en de premies is deze investering bij dakwerken ook snel terug verdiend. Meer info vind je op www.energiesparen.be


- Dakventilatie. Een goede verluchting voorkomt condensatievorming en vochtstagnatie. Hiermee bespaar je vroegtijdige onderhoudskosten aan je dak.


- Dakterrassen en daktuinen: wil je een dakterras of -tuin maken op een plat dak? Zorg voor de juiste vergunning en laat je zeker bijstaan door een gespecialiseerde firma.

Onderdak

Dakisolatie

Dakterras

Dakventilatie

Aanvraag offerte